Tao Practitioners

Dit platform is bedoeld om je informatie en ervaringen te bieden die je zouden kunnen helpen om jouw gezondheid, welzijn en levenskwaliteit te bevorderen. Wanneer je echter behoefte hebt aan persoonlijke verdieping, begeleiding en hulp, dan kun je terecht bij een van de Tao practitioners. Je vindt ze op deze pagina.

Wat is een Tao Practitioner?

Tao practitioners zijn opgeleid door de Tao Academy in Canada en gebruiken Tao wijsheid en Tao technieken om mensen te helpen gezondheid en geluk te bevorderen.

Een Tao practitioner heeft de opleiding tot Tao Hands practitioner voltooid en kan mensen ondersteunen en bekrachtigen in hun proces.

Een Gevorderde Tao practitioner heeft een of meerdere aanvullende opleidingen gedaan bij de Tao Academy, waardoor meer gespecialiseerde begeleiding en bekrachtiging mogelijk is.

Een Master Tao practitioner is langdurig en intensief getraind door de Tao Academy en door Dr. en Master Sha zelf en is een specialist als het gaat om het bieden van hulp, begeleiding en bekrachtiging. Een Master Tao practitioner heeft het unieke vermogen om Tao lichttransmissies over te dragen, wat een herstel- of veranderingsproces enorm kan bespoedigen.

Vind een Tao Practitioner op de kaart

Tao-master-practitioner

Tao Master Practitioner

Tao-practitioner-level-2

Tao Gevorderde Practitioner

Tao-practitioner

Tao Practitioner

Vragen?

Heb je vragen of wensen? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar.

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!