Dennis Chan

Dennis Chan

Tao Master Practitioner

Dennis Chan heeft als een van de hoofdtrainers van het voormalige Tao Center vele harten mogen raken en helpen. Hij is jarenlang getraind door Dr. en Master Zhi Gang Sha en mag zich gecertificeerd Tao Kalligrafie Master noemen.

Onlangs heeft hij de stap gezet om samen met zijn prachtige vrouw Hetty zelfstandig verder te gaan. Velen die hen kennen zullen hun kwaliteiten blijven ervaren. Door zijn toewijding, wijsheid en persoonlijke ervaringen kan hij de Tao wijsheid overbrengen aan anderen. Leeftijd, achtergrond of afkomst spelen hierbij geen rol. Zijn missie is anderen te helpen om gelukkiger en gezonder te worden en de kracht van Tao te laten ervaren. Dennis geeft persoonlijke én groepsbegeleiding vanuit zijn studio, meestal online, waardoor bij veel mensen hun leven al is veranderd.

Dennis: “Bij mijn cliënten en bij de practitioners die ik mocht opleiden heb ik al veel wonderbaarlijke healing en transformaties mogen meemaken. Ik voel me een gezegend mens. In de 10 jaar dat ik dit werk mag doen, zijn het de drie zinnen van Dr. Sha die telkens weer terugkomen: “Ik heb de kracht om mezelf te helen. Jij hebt de kracht om jezelf te helen. Samen hebben we de kracht om alle mensen en de wereld te helen.”

Dennis werkt samen met Hetty Tsang in hun gezamenlijke praktijk met een krachtig Tao veld, samengesteld uit 12 speciale Tao Chang kalligrafieën. Maak kennis met Dennis en ervaar het allemaal zelf!

 

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!