Catharina Eyken

Catharina Eyken

Tao Gevorderde Practitioner

Catharina Eyken heeft een achtergrond als wetenschapper en heeft een mooie carrière in het bedrijfsleven gehad. Toen kwam de ommekeer in haar leven. Al snel nadat haar zoon werd geboren, bleek hij namelijk een zware koemelkallergie te hebben en de zoektocht begon om hiervoor een oplossing te vinden. De grote doorbraak kwam met de technieken van Dr. & Master Sha.

Sinds 2009 is zij zich gaan ontwikkelen in het zelfhelend vermogen en is Practioner geworden in diverse richtingen die de Tao Academy biedt.

In 2015 viel haar de eer toe benoemd te worden tot Master Teacher.

Zij gelooft in oplossingen en dat heeft haar prachtige resultaten gebracht in de topsport, het werk en als Tao Practitioner en Master Teacher. Ze ervaarde zelf vanaf het eerste moment dat ze in aanraking kwam met Master Sha en zijn leraren, het heerlijke gevoel van een warm bad tijdens live events. Dat wil ze graag delen met zo veel mogelijk mensen om hen verder te helpen in hun leven. Of dit nu gericht is op gezondheid, relaties, de spirituele reis of gewoon je goed voelen, de Tao technieken zijn toepasbaar in ieder levensaspect.<p>Inmiddels is ze gaan samenwerken met Hilda van Veen om het onderricht en de Tao technieken te verspreiden in Alphen aan den Rijn en in het hele land dankzij de huidige techniek. Samen organiseren zij een tweewekelijkse webinar “Licht op de maan", want ze worden beiden geïnspireerd door de maan en haar Yin kracht.

Wat Catharina drijft en inspireert, is het uitgangspunt van Dr. & Master Sha:

“Ik heb de kracht om mezelf te helen.

Jij hebt de kracht om jezelf te helen.

Samen hebben we de kracht om de wereld te helen.”

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!