Andy Cairo

Andy Cairo

Tao Gevorderde Practitioner

Dag allemaal.

Mijn naam is Andy Cairo, geboren in Suriname. Ik heb me de laatste jaren verdiept in het kijken en herkennen van de ‘zijn’-staat van de mens en de mogelijkheden voor transformatie hiervan. Deze staat van zijn (van mens, dier en het leven) is gerelateerd aan het gegeven dat alles en iedereen een frequentie en vibratieveld in zich draagt. Dit veld kan als positief of negatief worden ervaren. Denk hierbij aan verdriet, boosheid, angst, blijdschap, geluk, vertrouwen en meer.

Door eigen inzichten en opleidingen heb ik geleerd gebruik te maken van Tao Kalligrafie om het negatieve frequentie- en vibratieveld om te zetten naar een positief frequentie- en vibratieveld. Ik doe dit in combinatie met het geven van readings.

De kracht van deze combinatie is, dat je per direct healing en transformatie kan ervaren voor ieder aspect van het leven. Het kan je ook helpen om de wereld weer anders te ervaren om over te kunnen gaan tot actie.

Zou jij ook transformatie willen ervaren in een aspect van jouw leven of heb je een andere vraag, dan wil ik samen met jou tijdens een consult kijken naar een passende oplossing hiervoor.

Als Tao Kalligrafie leraar geef ik workshops en trainingen in het schrijven van Tao Kalligrafie, als ondersteuning bij jouw transformatie in jouw ‘zijn’- staat.

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!