Hilda van Veen

Hilda van Veen

Gevorderde Tao Practitioner

Mijn passie is om anderen te helpen bij hun ware zelf te komen. Ik hou van het licht, de natuur, ruimte en vrijheid.

Ik ben moeder van twee volwassen kinderen. We zijn allemaal hoog sensitief.

Als fysiotherapeut heb ik 12 jaar met kinderen gewerkt. Kinesiologie en de ‘Helende Reis’ van Brandon Bays waren jarenlang de technieken waarmee ik vooral gevoelige vrouwen hielp om zich beter te voelen. De naam van mijn praktijk is ‘Beter Voelen’. Voelen is belangrijk om contact te maken met je lichaam, zodat je kunt voelen wat er werkelijk in je leeft. In jouw lichaam zitten de antwoorden.

Onze ziel kiest in welke omstandigheden we geboren worden. Een ziel wil groeien en zich ontwikkelen. In ieders leven is vaak een rode draad te herkennen. Met deze thema’s mogen we aan de slag om dichter bij onszelf te komen en te gaan ervaren dat we met alles en iedereen verbonden zijn. Mijn levensthema is om weer in mijn lijf te komen en mijn plek in te nemen. Door mijn gevoeligheid ben ik me af gaan schermen en terug gaan trekken. Teveel gericht op de behoeftes van een ander en te weinig in staat om voor mezelf te gaan staan en uit te spreken waar mijn grenzen waren en wat ik werkelijk wilde. Mijn grote thema is om mijn hart verder te openen en mijn kwetsbaarheid te laten zien. Alle overdrachten en oefeningen van Dr. en Master Sha hebben me gebracht waar ik nu ben: Tao practitioner, soul communicator, Master Teacher en Tao kalligrafie practitioner.

Herken je de thema’s van hoog sensitiviteit, pleasen, gebrek aan zelfliefde, onzekerheid, overprikkeld raken, moeite met gronden, moeite om dicht bij jezelf blijven? Je bent van harte welkom.

Door de kracht van de ziel te gebruiken in healing, reading en Tao kalligrafieën zul je veel sneller het leven kunnen leiden zoals jij dat graag wilt, vanuit zelfliefde, stevig in jezelf verankerd en dicht bij jezelf. Zo kun je het leven leiden dat bij jou past! Ik begeleid je graag in jouw reis.

 

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!