loline Jessurun

loline Jessurun

Tao Gevorderde Practitioner

Mijn naam is Ioline Jessurun, oprichter en eigenaar van 'Heart and Soul Connection'

Mijn wieg stond in Suriname en mijn Surinaamse achtergrond is nog steeds zeer belangrijk voor mij. Het samenleven tussen verschillende culturen heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Als kind was het voor mij normaal de diversiteit te zien in levensstijl, geloof, uiterlijkheden en eten. Als je tussen zoveel culturen opgroeit, leer je anderen respecteren.

Ik ben mijn hele leven onbewust op zoek geweest naar een spirituele leermeester. In 2014 heb ik deze gevonden in de persoon van Dr. en Master Zhi Gang Sha, oprichter van Tao Academy. Toen ik het boek "Soul Healing Miracles" in handen kreeg en vervolgens zijn website bezocht, was het voor mij een gevoel van thuiskomen. Sindsdien heb ik diverse opleidingen gevolgd via Tao Academy.

Als gecertificeerd TAO Chang Teacher Practitioner is mijn werkwijze erop gericht om alles wat ik geleerd heb toe te passen om eenheid tussen ziel, hart, geest en lichaam te brengen. Ik maak daarbij gebruik van TAO Kalligrafie helende kunst, eenvoudige eeuwenoude technieken en TAO wijsheid.

Door dieper contact te maken met je ware zelf krijg je antwoorden op je levensvragen en inzicht in de uitdagingen waar jij in het dagelijks leven tegenaan loopt. Hiermee wordt de weg geactiveerd naar een evenwichtiger, zingevender, vitaler en blijer leven.

Ik werk op basis van vertrouwen, liefde, vergeving en compassie en kan je helpen om verbetering te brengen in je gezondheid, relaties, financiƫn en overige aspecten van het leven.

Je mag ervan uitgaan dat ik alle mogelijkheden zal benutten om je te helpen tot je ware zelf te komen en om een oplossing te vinden voor de uitdagingen waarvoor je staat.

Spreekt mijn manier van werken je aan, dan ontmoet ik je graag.

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!