Petra Nijhuis

Petra Nijhuis

Tao Gevorderde Practitioner

Mijn naam is Petra Nijhuis, ben 71 jaar en woon in het dorpje Hapert in Noord-Brabant. Ben gehuwd met Ben, een heel zorgzame echtgenoot. We hebben 1 liefdevolle zoon en 3 prachtige kleinkinderen. Ik heb 35 jaar als directiesecretaresse gewerkt, wat ik altijd ervaarde als een heel dienstbaar beroep. Daarna mocht ik ook 6,5 jaar mensen begeleiden in het Kempisch Inloophuis voor kankerpatiënten. Elke week bood ik hen een relaxed uurtje tijdens een voetreflexmassage waarbij ik mijn Tao Helende Handen mocht aanzetten. In mijn jeugd ben ik opgegroeid met 6 zussen en het dienstbaar zijn naar anderen werd ons met de paplepel ingegoten. Dit is altijd de rode draad in mijn leven gebleven.

Als zesjarige kreeg ik les van de pastoor. Het eerste wat hij ons leerde was: Wij zijn op aarde om de mensheid te dienen en daardoor hier en hiernamaals gelukkig te zijn.

Heel bijzonder dat dit ook de eerste zin was die Master Zhi Gang Sha ons leerde toen ik hem in 2014 voor het eerst ontmoette in IJmuiden: ‘My mission is to serve: To serve is to make others healthier and happier. I have committed my life to serve.

Op dat moment was ik al enige tijd op mijn spirituele reis via cursussen op het gebied van Ki training, Reiki, Quantum Touch, holistische-, hotstone- en voetreflexmassages. Met al deze vaardigheden heb ik al heel wat mensen in mijn omgeving mogen helpen.

Wat ik echter in al die opleidingen miste, was uiteindelijk de echte oorsprong van de blokkades: de ziel, die alle informatie bevat, onze blauwdruk. Toen ging mijn hart pas echt open. En zo ontstond ook de naam van mijn (nog in wording) website: Her-Verbinding. Want als je echt opnieuw kan verbinden met jouw oorspronkelijke blokkade: de boodschap, dan pas kan er transformatie plaatsvinden op welk vlak dan ook.

Inmiddels mocht ik al een aantal certificaten behalen via de Tao Academy: Tao Hands Practitioner, Tao Calligraphy Practitioner, Tao Soul Communicator, Tao Calligraphy Field Messenger, Kuan Yin Lineage Holder, Love Peace Harmony Field Representative. Momenteel ben ik nog in opleiding tot Tao Soul Healing Teacher en Tao Master Practitioner. Beide laatste hoop ik eind dit jaar (2023) af te mogen ronden.

Mijn mogelijkheden om mensen te ondersteunen zijn door al deze vaardigheden bijna onbeperkt. Ben jij benieuwd of we voor jou ook een oplossing kunnen vinden? Neem gerust contact met me op.

 

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!