Meditatie & Inspiratie platform

Het Meditatie & Inspiratie Platform is een initiatief van Stichting Love Peace Harmony Nederland. Deze non-profit stichting is opgericht in 2011 om het gedachtegoed van Dr. en Master Zhi Gang Sha in Nederland te verspreiden. Dr. en Master Zhi Gang Sha kwam voor het eerst naar Nederland in 2008. Daarna is hij vele malen naar Nederland teruggekeerd om diverse workshops en trainingen te geven. Dat is de basis voor de vorming van de huidige groep van meer dan 300 Tao practitioners in Nederland en nog veel meer in Europa en wereldwijd. Van 2017 t/m 2022 heeft het Tao onderricht in Nederland vorm gekregen via het Master Sha Tao Center. Nu in 2023 is het tijd om de kracht van Tao meditatie in al zijn vormen bekendheid te geven via het Meditatie & Inspiratie Platform.

Master-Zhi-Gang-Sha

Dr. en Master Zhi Gang Sha

De grondlegger van het Tao onderricht en de Tao methodieken is Dr. en Master Zhi Gang Sha, Hij is een Tao grootmeester, healer, leraar, en auteur van 30 boeken (waarvan 11 New York Times bestsellers). Hij is een wereldwijd gewaardeerd healer en een leider in het veld van zelfheling en persoonlijke transformatie. Met de creatie van Tao Kalligrafie ontving hij de hoogste onderscheidingen die een Chinese kalligraaf kan ontvangen, namelijk de benoeming tot Nationale Chinese Kalligrafie Master en een Eredoctoraat van de Etnische Staatsacademie voor Schilderkunst in Beijing, China.

Voor zijn unieke bijdragen werd Dr. en Master Sha in 2020 door de International Association of Top Professionals uitgeroepen tot Spiritual Innovator of the Year. Hij is een gerenommeerde humanitaire werker, stichtte de Love Peace Harmony Foundation en ontving wereldwijde erkenning voor zijn diensten aan de mensheid, waaronder de Martin Luther King Jr. Commemorative Commission Award voor het bevorderen van wereldvrede.

Dr. en Master Sha heeft de essentie van de Westerse geneeskunde gecombineerd met oude wijsheid om met Soul Mind Body Methodieken en Tao Wijsheid de mensheid te helpen herinneren aan hun goddelijke essentie, hun volledige potentieel en zelfhelend vermogen. Dr. en Master Sha heeft jarenlang de hele wereld over gereisd om zijn onderricht met zoveel mogelijk mensen te delen, en hen te helpen weer in de stroom van Tao te komen. Momenteel (januari 2023) worden zijn bijeenkomsten grotendeels online aangeboden. Lees daarover meer op www.drsha.com

Tao Meditatie

Tao Meditatie maakt gebruik van oude en nieuwe Tao wijsheid. Bij Tao meditatie kunnen diverse actieve en passieve technieken worden beoefend. In alle gevallen staat het bevorderen van eenheid centraal. Eenheid tussen je ziel, hart, mind en lichaam. 

Meer weten?

Wil je je graag verder verdiepen? Lees dan eens door de mogelijkheden hieronder. Tegelijkertijd zijn het je eigen ervaringen die je soms de diepste inzichten geven. Daarom nodigen we je van harte uit om ook deel te nemen aan een van onze meditatie bijeenkomsten.

Het Love Peace Harmony lied

‘Liefde vrede en harmonie’ bestaat ook als lied, dat wereldwijd wordt gezongen. Het lied is een krachtige Tao mantra en creëert een Tao veld. Hoe meer mensen het zingen, hoe meer de positieve informatie ervan wordt verspreid.

Het lied is in 2005 door Dr. en Master Zhi Gang Sha ontvangen, toen hij zich verbond met wat hij de Divine noemt. Elke zin van het lied heeft een speciale betekenis en draagt bij aan een hoog niveau trillingsveld, met een positieve invloed op jouw veld en welzijn.

Ik hou van mijn hart en ziel

Liefde lost alle blokkades op. Het herhalen of zingen van deze zin is een krachtige vorm van zelfheling, in je hoofd, in je lichaam, in je leven.

Ik hou van de hele mensheid

Volgens het Tao onderricht is het doel van het leven dienstbaar zijn. Liefde geven aan alles en iedereen is een grote dienst. Deze dienst kan een enorme boost geven aan jouw eigen herstel en ontwikkeling.

Breng harten en zielen samen

Dit is een spirituele oproep. Als we ons bewustzijn verhogen en afstemmen op de bron (Tao), dan kunnen we ons herinneren dat in alles en iedereen dezelfde kern (Tao) aanwezig is, dat we één familie zijn en dat we in eenheid kunnen en willen samenleven.

Liefde, vrede en harmonie (2x)

Liefde, vrede en harmonie is het uiteindelijke doel, voor iedereen en voor al wat bestaat.

Hier vind je de oorspronkelijke versie van het lied.

boek-tao-wetenschap

Tao wetenschap (Tao Science)

Dr. en Master Sha is samen met Kwantum natuurkundige Dr. Rulin Xiu de grondlegger van de ‘Tao Science’. Tao Science bestudeert de bron (Tao). Het is de wetenschap die uitlegt waar alles en iedereen uit bestaat, hoe we gecreëerd zijn en hoe je krachtig kunt leren manifesteren. Tao wetenschap richt zich op eenwording. Het brengt wetenschap en spiritualiteit samen. Het brengt alles en iedereen samen.
Meer informatie kun je vinden in het boek dat online verkrijgbaar is:

Tao Science

The science, wisdom and practice of creation and grand unification

Of bestel de in het Nederlands vertaalde versie:

Tao Wetenschap

De wetenschap, wijsheid, en beoefening van creatie en grote eenwording

sha research foundation

Wetenschappelijk onderzoek

Laat je inspireren door de vele onderzoeken die wereldwijd zijn gedaan naar het effect van Tao meditatie met Tao kalligrafie op gezondheid en welzijn. Een kijkje waard. www.sharesearchfoundation.com

tao-academy

Tao Academy

Dr. en Master Sha heeft ook de Tao Academy opgericht. Een wereldwijd opleidingsinstituut, waar je diverse cursussen, trainingen en opleidingen kunt volgen. Meer weten? Ga naar taoacademy.com

Aankomende bijeenkomsten

Op dit platform kun je diverse meditatie- en oefensessies bijwonen. Zo kun je zelf de mogelijkheden van Tao meditatie verkennen en ervaren welke vorm het beste bij jou past. Elke zondagochtend is er de Meditatie en Inspiratie Bijeenkomst. Daarnaast kun je kiezen uit een groeiend aantal weeksessies, geleid door verschillende Tao practitioners.

Tao-Meditatie-Inspiratie-bijeenkomst
Online bijeenkomst
Online, ZOOM

Tao Meditatie & Inspiratie bijeenkomst

Laat je iedere week verrassen met een ander thema en een andere meditatievorm. Helend, inspirerend en leerzaam.

Dagelijks-leven-tao
Online bijeenkomst
Online, ZOOM

Love Peace Harmony in het dagelijks leven

Stap in de Tao frequentie en vibratie en verlicht je dagelijks leven met de kracht van Love Peace Harmony.

tao-meditatie
Online bijeenkomst
Online, ZOOM

Tao Qi Gong Meditatie

Doe mee en leer praktische oefeningen die de meridianen openen en activeren om de energie doorstroming in het lichaam te bevorderen. Een krachtige manier om snel lekkerder in je vel

LPH-meditatie-woensdag
Online bijeenkomst
Online, ZOOM

Love Peace Harmony Meditatie

Geleide Tao Meditatie met de 5 Elementen. Aandacht en liefde voor je lijf en leden. Het versterken van je vitale organen. Opladen van top tot teen in een hoogfrequent lichtveld.

Versterk-gronding-en-basisenergie
Online bijeenkomst
Online ZOOM

Versterk je gronding en basisenergie

Ben jij ook druk in je hoofd en zou je meer energie willen hebben, met beide benen stevig op de grond? Heb je pijn in je onderrug, spanning in je

tao-wijsheid-en-vitaliteit-bijeenkomst
Online bijeenkomst
Online, ZOOM

Tao Wijsheid en Vitaliteit

Iedere week krijg je een stukje Tao wijsheid aangereikt met daarbij een verdiepende en versterkende meditatie oefening.

Tao-Meditatie-Inspiratie-bijeenkomst
Online bijeenkomst
Online, ZOOM

Tao Meditatie & Inspiratie bijeenkomst

Laat je iedere week verrassen met een ander thema en een andere meditatievorm. Helend, inspirerend en leerzaam.

Vragen?

Heb je vragen of wensen? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar.

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!