Karin Aartman

Karin Aartman

Tao Master Practitioner

Wie ben ik?

Naar dat antwoord zoek ik al heel wat jaren. Ik heb het nog niet echt gevonden. Ik ben 57 jaar en een groot fan van Love Peace en Harmony. Ik zie dit als een sleutel naar een gelukkig en gezond leven.

Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen. Die feiten alleen al geven voldoende aanleiding om meer liefde, vrede en harmonie toe te willen passen in het dagelijks leven. Ook in mijn werk als ambtenaar kom ik in vele situaties terecht waar stress, werkdruk, onheuse bejegening de dagelijkse praktijken zijn. De wereld verhardt maar ik wil daar niet aan mee doen. Op mijn werk en in mijn gezin staan er dagelijks weer nieuwe situaties op het menu. Ik doe mijn best om juist in die situaties de kracht van liefde, vrede en harmonie in te zetten. Het dagelijks leven is niet altijd eenvoudig. Zeg nu zelf; het leven biedt iedere dag weer nieuwe uitdagingen en ruimte voor groei.

Mijn passie voor Love Peace Harmony en mijn talenten zet ik in om samen met anderen op zoek te gaan naar innerlijke kracht en verbinding vanuit hart en ziel.

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!