Barbara Kuipers

Barbara Kuipers

Tao Gevorderde Practitioner

Mijn naam is Barbara Kuipers en ik heb in 2010 kennisgemaakt met het onderricht van Dr. en Master Zhi Gang Sha. Ik was op zoek naar een oplossing voor mijn chronische aandoening (ME) waar de reguliere geneeskunde geen raad mee weet. Er was mij gezegd dat ik er maar mee moest leren leven, maar dat was voor mij geen optie. Het inspireerde mij om de oplossing elders te zoeken… en te vinden!

Ik ben heel dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren via de opleidingen van Tao Academy. Hierdoor heb ik aanzienlijke verbetering kunnen creëren in mijn gezondheid; mijn spirituele kanalen verder geopend; mijn relaties verbeterd en van mijn passie mijn werk gemaakt.

In mijn online praktijk begeleid ik al ruim 10 jaar vele mensen (jong en oud, in binnen- en buitenland) en dieren, door middel van de informatie die ik via mijn open spirituele kanalen doorkrijg en via individuele en groepshealingsessies. Ook deel ik veel van mijn kennis in mijn blog.

Ben jij geïnteresseerd in een spirituele vorm van hulp, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Kijk voor meer informatie op mijn website en/of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

 

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!