Marga de Bussy

Marga de Bussy

Tao Gevorderde Practitioner

Ik ben Marga de Bussy, 71 jaar, getrouwd met Kees. Samen hebben we Elise, onze fantastische dochter.

Ik ben geboren en getogen in Groningen waar ik Bedrijfseconomie heb gestudeerd aan de RUG. Daarna gewerkt als docent aan de Open Universiteit en Hanze Hogeschool. In 1989 zijn we verhuisd naar Breda vanwege het werk van mijn man en daar ben ik begonnen met 2 hypotheekkantoren. Nadat ik ernstig ziek werd zijn we weer naar Groningen verhuisd, waar ik een administratiekantoor heb gestart.

In die tijd kreeg ik de directeur van de stichting Love Peace en Harmony als klant. Hij heeft mij voorgesteld aan Master Sha, die een Tao lichtttransmissie voor mijn hart heeft overgedragen. Die overdracht heeft plaatsgevonden en ik ben daarna nooit meer ernstig ziek geweest. Ik had vaak longontsteking, maar ook die klacht is helemaal verdwenen. Toen dacht ik “dat wil ik ook leren” Ik wil ook mensen helpen met hun gezondheid. Immers de ongemakken van alsmaar ziek zijn losten zich steeds meer op.. Ik heb ook nadien nog wel extra ondersteuning gehad via de stichting en ik ben daar eeuwig dankbaar voor.

Ik heb mijn administratiekantoor overgedragen aan mijn dochter en heb nu zelf een groep kankerpatiënten die elke week op vrijdagmiddag mijn lessen volgen en ik geef consulten, waarbij ik mensen met problemen, die niet geholpen worden via de reguliere wetenschap, probeer mogelijke oplossingen aan te dragen die bij kunnen dragen aan het oplossen van hun probleem. Er staan verschillende oefeningen in de boeken van Mr. Sha, waarmee al vele klachten verlicht kunnen worden.

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!