Nieuw Nederlandse vertaling boek Dr. Meester Zhi Gang Sha

okt 1, 2022 | Nieuws

Tao Kalligrafie om je rug te helen en te verjongen

Steeds meer boeken van Dr. en Master Zhi Gang Sha zijn nu ook verkrijgbaar in het Nederlands. Een van de meest recent vertaalde boeken is ‘Tao Kalligrafie om je rug te helen en te verjongen’.

Tao is de Bron. Kalligrafie is kunst. Tao Kalligrafie is kunst dat gemaakt is vanuit verbinding met de Bron. Dit brengt een hoog positief trillingsveld voort, dat een negatief trillingsveld kan transformeren. Op deze wijze kunnen allerlei aspecten van je leven gevoed, geharmoniseerd en opgetild worden.

Dit boek bevat de wijsheid en technieken om contact te maken met het Tao veld. Op die manier ontvangen we een hoge frequentie en trilling, meest positieve informatie, energie en materie en de hoogste kracht van ‘soul over matter’ (ziel boven materie). Daarmee wordt ons negatieve (geblokkeerde) veld omgezet, waardoor een helingsproces op gang komt, zodat onze uitdagingen in gezondheid, relaties, financiën en de spirituele reis getransformeerd kunnen worden.

Je leert over de vijf stappen van creatie, de universele wetten, de tien grootste kwaliteiten en veel meer. Inclusief video-animaties met Master Sha die krachtige mantra’s zingt om je helings- en transformatieproces te ondersteunen. Gebruik de wijsheid en de oefeningen om elk aspect van je leven te helen en te verjongen.

Klik hier om dit boek te bestellen.

boek-contact-tao-bronveld

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!