Maandmeditatie met de Grandmaster zelf

apr 17, 2023 | Nieuws

Op het platform doen we ons best om je steeds meer ervaringen te bieden met diverse (opgenomen en live) Tao meditaties en oefensessies. Ze zijn allemaal bedoeld om jou te helpen je welzijn en vitaliteit te vergroten, oftewel om blijer en krachtiger in het leven te staan!

Maar hoe zou het zijn om zo’n sessie te ontvangen van de grondlegger en grandmaster zelf?!

Dr. en Master Zhi Gang Sha streeft ernaar om op een laagdrempelige manier gezondheid en welzijn te brengen naar de massa. Hij maakt gebruik van de frequentie van Tao Song (mantra) en het veld van Tao Kalligrafie om eenieder te helpen bij een thema naar keuze.

Op het platform kun je meer lezen over Tao Kalligrafie, maar voor nu is dit wat je nodig hebt: een open hart, een open mind en tijd om met de video te mediteren.

Ervaar ‘welzijn op aanvraag’ met Tao Song

Ontdek de verzameling Tao Songs gemaakt voor verschillende lichaamsdelen en organen. Met één druk op de knop heb je toegang tot de hoge frequentie voor je welzijn die je altijd en overal kunt afspelen.

Hoe werkt het?

Ga naar https://taosong.drsha.com waar je een afbeelding van het lichaam ziet. Beweeg je muis over het lichaamsdeel waar je de meeste ondersteuning bij nodig hebt. Druk op de knop om de Tao Song te verkrijgen die is gemaakt om dat specifieke gebied te herstellen, te verlichten en te verjongen. Na je aankoop ontvang je in je e-mail een link naar dat Tao-nummer, waar je dan 30 dagen lang onbeperkt toegang toe hebt en het dus steeds opnieuw kunt afspelen!

Deze Tao Songs zijn alleen voor de persoon die ervoor registreert. Als je hem ook wilt inzetten voor een vriend of een familielid, vraag er dan een extra aan specifiek voor die persoon.

Waarom zou je het doen?

Je kunt hiervoor kiezen omdat je verbetering van kwaliteit nastreeft in je leven en daarbij wel wat hulp kunt gebruiken. Denk daarbij aan je gezondheid, je lichaam, je energie, je emoties en meer. Maar je kunt ook denken aan je relaties of je werk.
Je kunt hier ook voor kiezen omdat je aan preventie wilt doen en sterk en gezond wilt blijven.
Het kan ook zijn dat je gewoon nieuwsgierig bent geworden door alle ervaringen van anderen die volop te vinden zijn in de sociale media en het graag zelf wilt ervaren.

Ben je er klaar voor?

Klik dan nu op de link en begin aan jouw ervaringsreis met deze Tao Songs.
https://taosong.drsha.com

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!