Extra sessie: Het Verlichtingspad van de Ziel

Iedere geïnteresseerde is welkom bij de gratis vervolgsessie over Het Verlichtingspad van de Ziel!

De maand januari staat in het teken van het verlichtingspad van de ziel. Het nodigt ons uit om de kern van ons bestaan dieper te begrijpen en onze gezondheid, vrede, vreugde en vrijheid te verhogen door het pad van verlichting bewust te gaan volgen.

Na drie gratis introductieweken met maar liefst 6 krachtige sessies, vond de workshop plaats op 20 en 21 januari. Een hartverwarmende en diepgaande workshop waarbij vooral het hart en het qi kanaal op een diepe wijze werden belicht en verlicht.

Op zaterdag 3 februari vindt van 13.00 tot 14.30 een vervolgsessie plaats die voor iedere belangstellende wordt opengesteld! Ook als je de workshop heb gemist kun je de kern van het onderricht en de krachtige blessings nog meemaken!

Meld je HIER aan

 

Waarom zou je aan deze sessie deelnemen? Ieder van ons heeft een fysiek leven en een spiritueel leven. Het fysieke, aardse leven is bedoeld om het spirituele leven, het pad van de ziel, tot bloei te brengen.

Wanneer we dit doen kan de liefde en de vrede in ons hart groeien. We weten beter wie we zijn en wat ons te doen staat. Onze wijsheid en vitaliteit nemen toe. Ons spiritueel waarnemen opent verder. Bovendien staan we veel steviger in de wereldse uitdagingen.

Het pad van je ziel voeden kun je integreren in je dagelijks leven. Je menselijke en spirituele succes hand in hand laten gaan. Hierbij heb je in iedere fase weer iets anders nodig. Een beginner op het zielenpad heeft andere kansen en uitdagingen dan een gevorderde.

Peter Hudoba is een gerenommeerd Tao leraar en sinds zijn jonge jaren bezig met het verlichtingspad. In de vervolgsessie combineert hij zijn eigen rijke ervaringen met het onderricht en de praktische oefeningen van Dr. en Master Zhi Gang Sha.

Voor iedereen die diepere betekenis, houvast, succes en verlichting zoekt in ons huidige bestaan, is deze vervolgsessie een warme aanrader.

Meld je HIER aan

 

Speaker

Dennis Chan

Tao Master Practitioner

Harriet Bleijendaal

Tao Master Practitioner

  • Datum: 03 feb 2024
  • Tijd: 13:00 - 14:30 (America/New_York)
  • Plaats: Online via Zoom

Organisatie

Hetty Tsang en Dennis Chan

Social :

Gerelateerde bijeenkomsten

Ingezonden evenement
PUUR Zentrum in Almere

Activate your Soul Potential

Ingezonden evenement
PUUR Zentrum in Almere

Activate your Soul Potential

GRATIS workshop Herschrijf jouw leven, Andy Cairo
Ingezonden evenement
Verlang jij naar .... Herschrijf jouw leven, workshop
Ingezonden evenement
Distelweg 42, Almere

Verlang je naar …. ?

Ilze Liebrand - Verbinding
Ingezonden evenement
Online

Verbinding

Ilze Liebrand Meditatie
Ingezonden evenement

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!