Verbinding

Ilze Liebrand - Verbinding

Verbinding hebben we allemaal. Denk aan de verbinding met jouw gezin, familieleden, dierbaren of huisdieren. Verbinding met collega’s via het werk, verbinding met de natuur, de flora en fauna op Aarde of de verbinding met jezelf. Het is een essentieel deel van ons leven. Verbinding met elkaar is nodig om liefde te kunnen geven of te ontvangen. Daarom is het belangrijk om in liefde te kunnen verbinden. Soms lukt dat niet of gaat het minder goed dan je zou willen. Wat doe je dan?

Wat doe je als je het gevoel hebt de verbinding met jezelf te verliezen, vanwege de hectische maatschappij waarin we leven? Wat doe je als relaties minder prettig zijn geworden? Wat doe je als jouw gezondheid veranderd is, wat jouw welzijn beïnvloed? Hoe ga je om met verdriet en pijn? Laat jij angst en boosheid los of ben je er nog mee verbonden?

Dit zijn enkele voorbeelden van verbindingen, die we misschien graag anders willen. Maar hoe dan? Wat kunnen we daar zelf aan doen?

Door te verbinden met een positief frequentie- en vibratieveld is het mogelijk om dat wat blokkeert, belemmert of niet stroomt, te transformeren. Verbinding maken met zo’n veld kan via de kalligrafieën van Liefde, Vrede en Harmonie. Deze kalligrafieën fungeren namelijk als portaal met een hoog puur positief frequentie- en vibratieveld.

Iedere week activeer ik de 3 kalligrafieën van LIEFDE, VREDE en HARMONIE. Je kunt online meedoen om op deze manier verbinding te maken met dit frequentie- en vibratieveld van Liefde, Vrede en Harmonie.

Liefde is voeding voor alles en iedereen. Liefde laat blokkades smelten. Liefde transformeert al het leven.

Door mee te doen, kun je jezelf helpen om dat aspect in jouw leven te transformeren waar jij verandering wenst. Door mee te doen, kun je de Liefde, Vrede en Harmonie in jezelf bekrachtigen. Door mee te doen, versterkt de Liefde, Vrede en Harmonie op Aarde.

Als je wilt weten of een peer zoet smaakt, proef hem dan (Dr. Zhi Gang Sha).

Als je het frequentie- en vibratieveld van Liefde, Vrede en Harmonie wilt ervaren, dan kan dat ONLINE op vrijdagavond 19:00 uur via Teams op onderstaande link:

https://teams.live.com/meet/9422852465671

Heel veel liefs, Ilze Liebrand

  • Datum: 12 jul 2024 - 12 jul 2024
  • Tijd: 19:00 - 19:45 (Europe/Amsterdam)
  • Plaats: Online

Gerelateerde bijeenkomsten

Ingezonden evenement
Ingezonden evenement
Online en LIVE in Almere

Tao Hands Workshop

Ingezonden evenement
PUUR Zentrum in Almere

Tao Healing & Tao Hands avond

Ingezonden evenement
PUUR Zentrum in Almere

Tao Healing & Tao Hands avond

Herschrijf jouw leven, Andy Cairo
Ingezonden evenement
Distelweg 42 in Almere (Locatie Kinderopvang Zonnepret)

Herschrijf jouw leven

Ilze Liebrand - Verbinding
Ingezonden evenement
Online

Verbinding

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!