Tao Healing Solutions: Tao Kalligrafie Tao Song Transformatie event

TAO KALLIGRAFIE TAO SONG TRANSFORMATIE EVENTS

Jouw reis in het leven, op zoek naar antwoorden kan op een Tao wijze met Hetty en Dennis van Heart Solutions. Door de Tao teachings leer je werken met Tao wijsheid, Tao eenheid, Tao oefeningen, Tao oplossingen, Tao wetenschap, Tao levenspad en zoveel meer. Volg het pad van de Tao en alles kan op de juiste plek vallen. Leven in verbinding met de Tao zorgt voor transformatie op ieder levensgebied. Iedereen is namelijk geboren om zijn of haar mooiste leven te leven. Wanneer je moeilijkheden of uitdagingen ervaart betekent dit slechts dat je uit verbinding bent met jouw ware bron. Laat het leven (Tao) weer door je heen stromen en alles valt op zijn plek. Het helen van je leven begint in je hart – waar de sleutel is voor verbinding en transformatie. Voel je hart, heel je ziel en alles zal volgen.

Tao Kalligrafie Tao Song is één van de meest vernieuwende en krachtige transformatieve technieken die in deze tijd beschikbaar is. Beleef en ervaar het Tao Kalligrafie Tao Song Transformatie veld, een krachtig transformerend veld met de frequentie en vibratie van de bron. Dit energieveld wordt gecreëerd door speciale kalligrafieën, Tao kalligrafieën en tesamen met Tao Song. Een Tao Kalligrafie is een kalligrafie die geschreven is in eenheidsschrift in één beweging.

Tao Song is het zingen van Tao klanken, die een hoge graad van frequentie en vibratie dragen. Alle Tao Kalligrafieën en ook Tao Song dragen een positieve boodschap in zich en zijn extra bekrachtigd door de mogelijkheden van de grondlegger, Dr. en Master Zhi Gang Sha.

Ben je klaar voor iets nieuws? En wil je werken aan verbetering van je gezondheid?

Doe mee met een 5 sterren event met Tao Wijsheid, Tao Veld, Tao Lichtoverdracht, Tao Practica en Tao Transformatie.

Teachers: Hetty Tsang en Dennis Chan

datum: Zaterdag 5 augustus 2023

tijd: 10:00u – 12:00u

waar: Online Zoom event

thema: Da Ci Bei ~ Grootste Compassie ~ voor goede gezondheid

Bedrag deelname: €70

Dit is inclusief:

  • het ontvangen van een permanente Tao spirituele lichtoverdracht Da Ci Bei Healing Lichtbal en vloeistof v.d. Bron voor een thema in je gezondheid naar keuze.
  • en als je voor het eerst meedoet ontvang je 2 weken Tao Chang Boost groepsoefeningen in de ochtend als BONUS erbij.

Link voor aanmelden: Tao Healing Solutions – Heart Solutions

Zowel het event als alle vervolg momenten worden opgenomen en zijn 48 uur daarna beschikbaar.

Speaker

  • Datum: 05 aug 2023 - 05 aug 2023
  • Tijd: 10:00 - 12:00 (Europe/Amsterdam)
  • Plaats: Online, ZOOM

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!