Soul Healing Avond (LIVE)

Deze avond gaat over gezonder en gelukkiger willen zijn of werken aan meer harmonieuze relaties? Vraag jij je af waarom bepaalde uitdagingen in het leven telkens weer terugkomen? Wil je graag anderen helpen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil je antwoord op levensvragen?

Dit zijn allemaal vragen die je niet standaard meekrijg in je opvoeding of opleidingen. Soul Healing kan antwoord hierop geven. Soul Healing gaat een stap verder dan alleen healing van het fysieke lichaam, verder dan healing met energetische energie.

In de afgelopen decennia hebben we al veel gehoord en gezien van Mindfulness. Maar is dit alles? Hoe zit het dan met Heartfulness en Soulfulness? Soulfulness is de ziel over materie. De ziel kan alles manifesteren. Soul healing is revolutionair en geeft mogelijkheden waar de reguliere geneeskunde soms geen antwoord meer op kan geven.

En waarom weten we er nog zo weinig van? Soul Healing is gebaseerd op de wel 5000 jaar oude geheimen en wijsheden, in een modern jasje, waarin de 5 niveaus van creaties worden teruggebracht naar deze tijd.

Ben jij daar klaar voor?

De kracht van de ziel is de sleutel die nu nodig is. De ziel kent zoveel boodschappen met zoveel potenties. Transformeer datgene wat blokkades veroorzaakt. De ziel is de baas. Heel de ziel en alles zal volgen.

Wil je meer weten, kijk op Onze activiteiten in almere (augustus) – Heart Solutions

  • Datum: 24 aug 2023 - 24 aug 2023
  • Tijd: 19:00 - 21:00 (Europe/Amsterdam)
  • Plaats: PUUR Zentrum in Almere

Organisatie

Hetty Tsang en Dennis Chan

Social :

Gerelateerde bijeenkomsten

Ingezonden evenement
Ingezonden evenement
Online en LIVE in Almere

Tao Hands Workshop

Ingezonden evenement
PUUR Zentrum in Almere

Tao Healing & Tao Hands avond

Ingezonden evenement
PUUR Zentrum in Almere

Tao Healing & Tao Hands avond

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!