Light Blast

Op de vrijdagavonden zal ik groepshealing sessies aanbieden met een wisselend thema. Je ontvangt dan op de aangegeven dagen en op een aangegeven tijdstip een groepshealing, voor gemiddeld 30-45 minuten per keer.  Je kunt rond die tijd rustig gaan liggen of zitten en jezelf openen om te ontvangen. De groepshealing wordt op afstand en in stilte gegeven. De meeste mensen voelen het begin en het einde van de healing heel goed aan, dus je kunt er van op aan dat ik de healing echt geef en mocht er sprake zijn van een noodsituatie waardoor ik de healing niet op het afgesproken tijdstip kan geven, krijg je daarvan bericht.  De volgende dag ontvang je per email een verslag van de sessie.

Door je in stilte volledig te openen heb je de kans om zelf te ervaren wat de healingsessie met je doet, om beelden te zien, om boodschappen/inzichten te ontvangen zonder afgeleid te zijn door anderen. Ik krijg tijdens de healingsessie beelden te zien en gechannelde boodschappen door die ik simultaan mee type en waar ik een verslag van maak, wat de deelnemers de volgende dag per email ontvangen. Vele deelnemers die bekend zijn met deze werkwijze, zien uit naar deze verslagen om zo hun eigen ervaringen en die van mij naast elkaar te leggen en de boodschappen vanuit de spirituele wereld te ontvangen. 

Het voordeel van een groepshealing is dat meerdere mensen tegelijkertijd healing ontvangen waardoor er een krachtig veld ontstaat en je de healing ontvangt tegen een gereduceerd tarief. Omdat het een groepshealing is krijgt niet iedereen de persoonlijke aandacht en persoonlijke boodschappen door. Indien dat je voorkeur heeft, dan is een persoonlijke sessie het meest geschikt.

Het thema van de eerstvolgende groepssessie is: fysieke / emotionele gezondheid naar keuze:  

meer informatie daarover op de website.

Heb je nog nooit eerder een Tao Healing sessie ontvangen en zou je het graag een keer ervaren, dan is deelname de eerste keer gratis. ook dieren kunnen deelnemen. Ook zij hebben baat bij healing! Ervaar de kracht van Tao Healing en voel wat het voor jou kan doen!  

Voor meer informatie en aanmelding: https://www.puur-licht.nl/tao-healing/groepshealing-sessies/

hartelijke groet,

Barbara Kuipers

Puur Licht

Speaker

  • Datum: 08 mrt 2024 - 08 mrt 2024
  • Tijd: 19:30 - 20:30 (Europe/Amsterdam)
  • Plaats: overal

Gerelateerde bijeenkomsten

Ingezonden evenement
Ingezonden evenement
Online en LIVE in Almere

Tao Hands Workshop

Ingezonden evenement
PUUR Zentrum in Almere

Tao Healing & Tao Hands avond

Ingezonden evenement
PUUR Zentrum in Almere

Tao Healing & Tao Hands avond

Herschrijf jouw leven, Andy Cairo
Ingezonden evenement
Distelweg 42 in Almere (Locatie Kinderopvang Zonnepret)

Herschrijf jouw leven

Ilze Liebrand - Verbinding
Ingezonden evenement
Online

Verbinding

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!