IEDEREEN VERDIENT ZIJN MOOISTE LEVEN

Leven in verbinding met de Tao zorgt voor transformatie op ieder levensgebied. Iedereen is namelijk geboren om zijn of haar mooiste leven te leven. Wanneer je moeilijkheden of uitdagingen ervaart betekent dit slechts dat je uit verbinding bent met jouw ware bron. Laat het leven (Tao) weer door je heen stromen en alles valt op zijn plek. Het helen van je leven begint in je hart – waar de sleutel is voor verbinding en transformatie. Voel je hart, heel je ziel en alles zal volgen.

 

Op de 3e editie PUUR Festival in Almere zijn Dennis en Hetty van Heart Solutions aanwezig. Vele hebben al kennisgemaakt met de mogelijkheden van Tao Healing. Op beide dagen zullen zij op elk heel uur als een carrousel verschillende belevingen, ervaringen, presentaties, demo’s en readings geven. Mocht je in de ochtend een sessie gemist dan heb je in de middag weer een mogelijkheid om aan te sluiten. Elk sessie is weer uniek en anders.

 

In de ruimte wordt een Tao veld gecreëerd, gevormd door Tao Kalligrafieën. Het Tao veld heeft een hogere frequentie en vibratie. Tao is de bron, Tao is de ultieme schepper van alles en iedereen. Tao is de weg, de natuur, kent ongelimiteerde mogelijkheden voor healing en transformatie. Tao is voor het mooiste leven.

Voor de dagschema: https://www.facebook.com/groups/taodutch/permalink/3618519945101847/

Locatie:

PUUR Zentrum in Almere

Contact – PUUR ZENtrum

Speaker

  • Datum: 30 sep 2023 - 01 okt 2023
  • Tijd: 10:00 - 17:00 (Europe/Amsterdam)
  • Plaats: PUUR Zentrum te Almere

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!