Soul Healing: Tao Kracht van je Innerlijke Essentie

Innerlijke essentie is de waarheid die je van oorsprong hebt gekregen, jou vormt en je leven bepaalt.

Innerlijke essentie bestaat uit meerder lagen. Alle lagen zijn even belangrijk en vormen één geheel. Deze lagen zijn Shen, Qi en Jing. Shen Qi Jing vertelt wie jij bent. Shen Qi Jing bevat het verhaal van je leven, je kern en je ziel. Shen is de ziel, inclusief het hart en de geest. Qi is energie en Jing is materie.

In de workshop zullen we dit verder uitleggen hoe dit werkt. We geven je meerdere krachttechnieken mee, zodat je kan blijven werken aan Soul Healing. Je ontvangt oude wijsheden die je misschien nog nooit eerder van hebt gehoord. Elk moment in de workshop kan voor jou de grote transformatie zijn. En het meest bijzondere is dat je de keuze hebt om een permanente spirituele Tao lichtoverdracht gouden lichtbal en vloeistof van de bron kan ontvangen voor je gezondheid (t.w.v. €70).

  • Deelname alleen workshop: €55. (Tao Hands Practitioners ontvangen een kortingscode t.w.v. €20)
  • Deelname workshop inclusief Tao lichtoverdracht voor één gezondheidsaspect: €105 (i.p.v. €125).

Registreren via: Tao Kracht van je Innerlijke Essentie – Heart Solutions

Voor iedereen die voor het eerst een Tao lichtoverdracht ontvangt, krijgt ook 2 weken lang, 6 online Tao groepspractica (t.w.v. €35). In de workshop leggen we dit allemaal verder uit. 

En dat is nog niet alles. Iedereen die nieuw kennis maakt met ons ontvangt nog eens één van Dr. & Master Zhi Gang Sha’s New York Times bestseller “Soul Healing Miracles” boek.

Speaker

  • Datum: 23 jul 2023 - 23 jul 2023
  • Tijd: 13:00 - 18:00 (Europe/Amsterdam)
  • Plaats: PUUR Zentrum, Randstad-22, huisnr 161, Almere

Nieuws & Inspiratie

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang regelmatig mooie inspiratieberichten in je mailbox.

Dank je voor het inschrijven!